woensdag 4 januari 2017

Lichtpuntjes!!!!!

Hallo bloggertjes,

Ook al heb ik blogpauze (en die duurt nog wel even!!) wil ik jullie op deze 4e januari toch heel graag een gelukkig, creatief maar vooral gezond 2017 wensen!


Van deze gelegenheid maak ik ook heel graag gebruik om iedereen - mede namens Ben - die ons verwend heeft met sterkte/beterschaps- en kerstkaarten en de vele lieve mailtjes heel hartelijk te bedanken. Het is vooral hartverwarmend om ook uit totaal onverwachte hoek ineens lieve post of reacties op mijn blog te krijgen en dat doet zo goed in een tijd dat het allemaal even tegenzit.
Het waren lichtpuntjes in heel donkere dagen!!!
Vooral de lieve Belgische dames heel veel dank voor jullie prachtige kaarten: ik weet hoe duur het is voor jullie om post te versturen dus het wordt enorm gewaardeerd en eind van dit jaar komt er zeker een kaartje jullie kant op!!

Maar er zijn nog meer
                                                                     lichtpuntjes!!!       

Ben heeft gisteren zijn 4e chemokuur gehad. Het is heftig maar hij slaat zich er dapper doorheen met zijn kale bolletje. Natuurlijk zijn er allerlei onaangename bijverschijnselen maar het fantastische nieuws is dat op de pet-scan die jl. maandag is gemaakt duidelijk te zien is dat de kanker aan het verdwijnen is!!! De behandelingen gaan door tot eind februari en dan staat nog steeds de zware operatie aan de tumor op de nier te wachten dus eer hij van alles is "bijgekomen" zitten we in de zomer maar dat geeft niet, als het allemaal maar helpt!

Misschien kunnen jullie je nog herinneren dat ik enige maanden geleden bij Eline dit enige Engelstalige voorleesboekje met haar tekeningen heb gewonnen en dat ik schreef dat ik hoopte daar ooit eens uit voor te kunnen lezen als de kinderwens in Engeland in vervulling zou gaan??

Om in de stijl van het boekje te blijven: TEN, NINE, EIGHT ....(I CANNOT WAIT hihi)  want.......


 
                                                                    YEAHHHHH
die grote wens is uitgekomen en als alles goed gaat worden we in juni Opa en Oma!!!

Aan deze lichtpuntjes klampen we ons vast en hopen dat 2017 uiteindelijk een in alle opzichten goed jaar mag worden!

Liefs,