zaterdag 25 februari 2017

Fishtails en taart

Hallo allemaal,

Zoals sommige snelle bloggers al hadden gezien maakte ik vorige week een foutje en stond er iets op mijn blog dat nog niet mocht (dat komt pas over een dikke week). Pffff ........ik moet er echt weer even inkomen en dat geldt ook voor het freubelen want ik zit maar heel af en toe een uurtje op zolder als Ben een midagdutje doet (update aan het eind van deze post).
In het begin kon ik gewoon mijn draai niet vinden maar voor jarige nicht Daniela wilde ik toch wel heel graag iets maken en dat is deze "zoete" kaart geworden.


Papier van de Action, leuke fishtails met een kruissteekje (China), een heerlijke MD-taart en ballonnetjes ......feest!!

Nu de beloofde update:
Dinsdag gaan we voor de laatste immuunkuur naar het UMCG en dan is het godzijdank helemaal gedaan met de akelige chemo. Aanvankelijk leek Ben er flitsend doorheen te komen maar hoe meer hij er kreeg hoe groter de bijverschijnselen, precies zoals de arts al aangaf: het is een stapeleffect en de eigen reserves laten het compleet afweten.
Maar het heeft resultaat gehad: Ben hoort nu bij de 73% die na 5 jaar nog in leven is...we gaan er voor!!!!!
Na dinsdag geen geren naar het ziekenhuis meer dus even wat rust en bijkomen en dan eind maart naar de longarts voor een longfunctietest . Die hebben zich sinds vorige zomer en alle heftige medicatie helaas amper kunnen herstellen dus we vrezen geen beste uitslag,  maar de anesthesist wil terecht weten hoe hij er aan toe is als Ben op  ???? april aan de tumor op zijn nier wordt geopereerd. Dat is een pittige ingreep dus minimaal 1 week tot 10 dagen ziekenhuis is ons verteld en daarna weken rustig aan doen.
Zou dan eindelijk alles achter de rug zijn zodat Ben volledig kan herstellen en aan zijn conditie gaan werken??
We hopen het van harte zodat we kunnen genieten van een zomer zonder zorgen en straks natuurlijk ons kleinkind!

Gezellig weekend,




donderdag 16 februari 2017

OOOOOOOPS..........FOUTJE!!!!

Sorry..........ik ben geloof ik een beetje vergeten hoe het moet want dat kaartje had nog helemaal niet op mijn blog mogen staan..........gauw vergeten dus en over 2 weken laat ik echt iets zien.
Het gaat wat beter met Ben en af en toe zit ik weer achter mijn bureautje op zolder maar verwacht nog geen spectaculaire dingen of blogbezoekjes....zo ver is het nog lang niet!!

Fijne avond,